Deutsch Tamás: meg fogjuk védeni a magyar gyermekeket minden támadással szemben

Külföld, 2023.03.14

Meg fogjuk védeni a magyar gyermekeket minden áskálódással, minden gender-dzsihadista támadással szemben, és védelmet teremtünk a szülők gyermekeik nevelésére vonatkozó elidegeníthetetlen jogának - jelentette ki Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetője Strasbourgban kedden.

Deutsch Tamás arra reagált, hogy Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom EP-képviselője kedden megmozdulást szervezett az EP strasbourgi épületében, amelynek során arra kérte képviselőtársait, hogy győzzék meg a tagországaikat, csatlakozzanak az Európai Bizottság és Magyarország közötti, az uniós bíróságon indított perhez a bizottság oldalán, és Brüsszellel közösen érjék el a kifogásolt törvény visszavonását.

Deutsch Tamás magyar újságíróknak nyilatkozva kijelentette: a magyar dollárbaloldal gender-dzsihadistaként egyre agresszívebb háborút folytat a magyar gyermekekkel és a magyar szülőkkel szemben. Hangsúlyozta: szégyenletes, amit Cseh Katalin az EP strasbourgi épületében tett. Cseh Katalin magyarországi EP-képviselőjelként azért tett aktív politikai lépéseket, hogy saját hazáját más európai országok kormányai megtámadják - hívta fel a figyelmet.

"Egyetlen dolog, ami a dollárbaloldal EU-képviselői munkájának vezérlő csillaga, az az, hogy miként tudnak áskálódni a saját hazájuk ellen" - fogalmazott.

Nincs rendjén az, hogy valaki annak a genderideológiai őrületnek, annak az LMBT-propagandának az oldalára áll, amelyik az óvodákban és az iskolákban akarják "érzékenyíteni" a gyerekeket ahelyett, hogy a gyermekeket, valamint a szülőknek a gyermekük nevelésére vonatkozó, nemzetközi jogi szerződésekben rögzített jogát védenék meg - húzta alá.

"Meg fogjuk védelmi a gyermekeinket a köznevelési intézményekbe, az óvodákba, iskolákba betolakodni akaró LMBT-propagandával szemben. Nem vagyunk hajlandóak engedni az érzékenyítésnek nevezett sorosista bűvszónak, a genderideológiai őrületnek. A magyar alkotmány egyértelműen fogalmaz: az anya nő, az apa férfi" - tette hozzá Deutsch Tamás.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!