TV műsor

EP-választás - Fidesz: Gyurcsányék a migránsoknak mindent megszavaznak, de a magyarok pénzét elvennék

Külföld, 2019.05.22

Felháborító, hogy "Gyurcsányék a migránsoknak mindent megszavaznak, de a magyarok pénzét elvennék" - közölte Böröcz László, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán Budapesten, újságírók előtt.

Azt mondta, a DK az elmúlt időszakban azért akciózott Brüsszelben, hogy büntessék meg Magyarországot. Az Európai Parlamentben (EP) is megszavazták a bevándorlásellenes tagállamok, így Magyarország pénzügyi büntetését is - tette hozzá.

"Gyurcsányné szintén folyamatosan azzal kampányol, hogy Brüsszel vegye el Magyarországtól a minket megillető pénzeket, és vegye el a döntési jogunkat attól, hogy mire költsük a nekünk járó pénzeket" - fogalmazott Böröcz László.

Miközben Gyurcsányék már megint a magyarok érdekei ellen kampányolnak - mondta -, addig az EP-ben minden egyes olyan javaslatot megszavaztak, amellyel több pénz jut a migránsok és a bevándorlás támogatására.

"Most vasárnap meg kell állítanunk a bevándorláspárti erőket, vasárnap mindenkinek el kell menni szavazni" - zárta nyilatkozatát a fideszes képviselő.
(MTI)


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!