Gulácsi megállapodott 2025-ig szóló szerződéséről a Leipziggel - sajtóhír

Külföld, 2021.05.07

A magyar labdarúgó-válogatott kapusa, Gulácsi Péter megállapodott új szerződéséről klubjával, az RB Leipziggel - számolt be a hírről a Bild című német napilap.

Az újság a pénteki számában közölte: az új szerződés értelmében a játékos további két évvel, 2025 nyaráig kötelezi el magát. Hozzátették: az eddigi szerződéssel ellentétben az új kontraktus már nem tartalmaz konkrét kivásárlási záradékot.

A Salzburgtól 2015 nyarán szerződtetett labdarúgóval kapcsolatban a Bild emlékeztetett arra, hogy a rákövetkező évtől már Gulácsi számított az első számú kapusnak, és eddig 222 meccsen állt a háló előtt a német és nemzetközi mércével is meghatározó tényezővé váló Leipzigben.

A bajnoki hajrá mellett a magyar válogatottal a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra is készülő kapus után - a lap korábbi információja alapján - a közelmúltban a Borussia Dortmund érdeklődött intenzíven. Az angol sajtó eközben a Tottenham Hotspur érdeklődéséről is írt.

A Bild akkor kiemelte, hogy Gulácsi idén a szerződésében eddig szereplő kivásárlási összeg, 13 millió euró (4,7 milliárd forint) fejében távozhatott volna.

A szakemberek által is a Bundesliga egyik legjobb, legmegbízhatóbb kapusának tartott Gulácsi csütörtökön ünnepelte 31. születésnapját.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!