Illegális bevándorlás - Földi László: rejtett polgárháború van Németországban a migráció miatt

Külföld, 2020.02.21

Rejtett polgárháború van Németországban, mert a dzsihadisták merényletei miatt önvédelmi reakcióra lépnek a németek - közölte Földi László, az Információs Hivatal volt műveleti igazgatója pénteken az M1 aktuális csatornán.

Földi László azt mondta, hogy az "önvédelmi reflex" azért alakult ki, mert a migráció tönkretette a németek normális világát.

A német kormány terroristát kiállt, ha általa szélsőjobbnak tartott akcióról van szó, de megbocsájtó, ha bevándorlók követnek el merényleteket - fogalmazott. Ezt a társadalom nem fogja tolerálni - vélekedett.

Hozzátette: a politika nem vállal felelősséget a kialakult helyzetért, és fasisztának tartja azokat, akik azt szeretnék, hogy az élet a 2015-ös migráció előtti állapotokhoz hasonlítson, holott ők a "normalizmus hívei".

A műsorban felidézték: szerda este Németországban, Hanau városában egy német férfi lelőtt kilenc migrációs hátterű - bevándorló vagy bevándorló családban született - embert, hatot pedig megsebesített, végül meggyilkolta az anyját és magával is végzett.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!