Marca: David Alaba a Real Madridnál folytatja

Külföld, 2020.12.12

David Alaba, a Bajnokok Ligájában címvédő Bayern München 75-szörös osztrák válogatott hátvédje várhatóan a Real Madridnál folytatja futballkarrierjét a Marca spanyol sportnapilap értesülése szerint.

A bajor klubnál 2008 óta játszó labdarúgó több nekifutás után sem jutott dűlőre 2021 nyarán lejáró szerződésének meghosszabbítása ügyében, és úgy döntött, elhagyja német csapatát, miután lejárt a december elsejei határidő, amelyet a Bayernnek adott az új megállapodás megkötésére - írta a lap.

A 28 éves játékost jó ideje meg akarja szerezni a spanyol királyi klub, de szívesen látná soraiban a londoni Chelsea és a Paris Saint-Germain is, amelyek nemcsak szintén készek, de képesek is megfizetni Alaba árát. A középpályán is használható labdarúgó január 1-jétől tárgyalhat szabadon más klubokkal.

"Alaba úgy véli, hogy az Allianz Arénában eltöltött ideje lejárt, és drámai változásokra lenne szükség ahhoz, hogy Bajorországban maradjon" - fogalmazott a Marca, amely szerint a spanyol élcsapatok közül egyedül a Real Madrid tud megfelelni a játékos igényeinek, aki évente körülbelül 10 millió euró fizetést akar.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!