Négy hónap kényszerszünet után újranyit a Kolozsvári Állami Magyar Színház

Külföld, 2021.02.11

A koronavírus-járvány miatt elrendelt négy hónapos kényszerszünet után jövő szerdától újra várja nézőit a Kolozsvári Állami Magyar Színház - közölte csütörtökön az intézmény.

A nyitás azt követően vált lehetővé, hogy hétfőtől Kolozsváron is három alá esett az elmúlt két hétben jegyzett, ezer lakosra számított új fertőzések száma, és a város lekerült a vörös zónába sorolt, erősen fertőzött települések listájáról.

A színház közlése szerint februárban Dragomán György Kalucsni című drámája lesz látható Visky András rendezésében, Henrik Ibsen Nóra című drámája Nagy Botond rendezésében, Joseph Stein, Jerry Bock és Sheldon Harnick Hegedűs a háztetőn című musicalje Béres László rendezésében és Visky András Pornó - Feleségem története című dokumentumjátéka Árkosi Árpád rendezésében.

Az előadásokra a járványügyi intézkedések miatt a megszokottnál kevesebb néző válthat jegyet. A stúdióelőadások nézőterén egymástól eltávolítva helyezik el a székeket, a nagytermes előadásokon letakarják az el nem foglalható helyeket.

A színház közölte: a tavalyi előadásokra váltott, de fel nem használt és vissza nem váltott jegyek felhasználhatók az idén műsorra tűzött előadásokon. A jegyeket legkésőbb 2 nappal az előadás előtt kizárólag a jegypénztárban lehet átváltani a fennmaradó helyek függvényében, a jegyek/vonalkódok felmutatásával.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!