Sikeres műtéten esett át Pongó Marcell válogatott kosárlabdázó

Külföld, 2019.11.22

Sikeres műtéten esett át Münchenben Pongó Marcell válogatott kosárlabdázó, akire várhatóan nyolc-tíz hetes kényszerpihenő vár.

A játékos menedzserétől kapott pénteki tájékoztatás szerint a Bundesliga 2-ben szereplő Nürnberg Falco kezdő irányítója októberben érzékelte először a fájdalmat külső lábélében, melyet kezdetben ultrahang terápiával, valamint lökéshullám kezeléssel próbált a csapat orvosi stábja rendbe hozni. Miután ezek nem jártak eredménnyel, külön engedéllyel az egyik első osztályú együttest keresték fel és kiderült, hogy a műtét elkerülhetetlen.

Lóránt András menedzser megjegyezte, hogy Pongó Marcell az elmúlt években minden szezonban sokat fejlődött Németországban, és több első bundesligás csapat is figyeli. A 2019/2020-as szezont remekül kezdte, együttese a Bundesliga 2 egyik élcsapata, éppen az ő teljesítményének is köszönhetően. Idén nyáron a magyar válogatottba is meghívást kapott, eddigi németországi karrierjét elismerve.

"Nagyon szorgalmas, tehetséges játékosról van szó, aki a magyar kosárlabda egyik meghatározó játékosa lehet, és szép európai karriert futhat be a következő években.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!