Szijjártó Péter az osztrák határ menti települések vezetőivel tárgyalt az átkelők átjárhatóságáról

Külföld, 2018.11.07

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Győrben találkozott az osztrák határ menti települések vezetőivel és kikérte véleményüket a magyar-osztrák határon lévő átkelők átjárhatóságával és az osztrák szigorításokkal kapcsolatban - közölte a minisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szerdán az MTI-vel.

Szijjártó Péter az osztrák határ menti települések vezetőivel tárgyalt az átkelők átjárhatóságáról Menczer Tamás közleményében azt írta, a miniszter biztosította a településvezetőket arról, hogy mindent meg fog tenni a helyzet megnyugtató rendezése érdekében.

Ezt követően Szijjártó Péter Kismartonba utazik, ahol Hans Niessl burgenlandi tartományfőnökkel tárgyal ugyanerről a kérdésről.

A nap folyamán Szijjártó Pétert Bécsben fogadja Heinz-Christian Strache alkancellár és Karin Kneissl külügyminiszter - közölte az államtitkár.
(MTI)

Galériánk

Szijjártó Péter az osztrák határ menti települések vezetőivel tárgyalt az átkelők átjárhatóságáról Szijjártó Péter az osztrák határ menti települések vezetőivel tárgyalt az átkelők átjárhatóságáról
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!