A Családok Éve jegyében rendezik a Székesfehérvári Jótékonysági Estélyt

Kultúra, 2018.11.21

A Családok Éve jegyében rendezik meg január 12-én a VIII. Székesfehérvári Jótékonysági Estélyt, valamint december 2-án a IV. Adventi Jótékonysági Futást.

A székesfehérvári önkormányzat közölte, hogy a kezdetek óta Miklósa Erika operaénekes nevéhez fűződő események bevételéből ezúttal a Nagycsaládosok Országos Egyesülete székesfehérvári csoportját, valamint a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központot támogatják.

A jótékonysági futást a Várkörúton tartják a város és az Alba Regia Atlétikai Klub szervezésében. Regisztrálni a helyszínen lehet, a nevezési díj a 12 év alattiaknál minimum 100, míg a 12 év felettieknél 500 forint, de a résztvevők ezúttal is tetszés szerint adakozhatnak.

A jótékonysági futás lány és fiú győztese advent első vasárnapján Székesfehérvár polgármesterével együtt kapcsolhatja fel a város ünnepi fényeit, a felnőtt győztes pedig részt vehet a jótékonysági estélyen.

A borárveréssel egybekötött estélyt új helyszínen, a MOL Aréna Sóstó rendezvénytermében tartják. A műsorban Mikósa Erika mellett Szarka Tamás Kossuth-díjas énekes, zeneszerző és a Cserta Banda működik közre.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!