Advent - Két neves művész család a Várkert Irodalom sorozat szezonzáró estjén

Kultúra, 2021.12.09

Két neves művész család tagjai lesznek a Várkert Irodalom sorozat utolsó, szezonzáró estjének vendégei, a december 14-i eseményen Kelemen Barnabás és Kokas Katalin hegedűművészek, Kelemen Hanna színész, valamint Trokán Péter és Trokán Anna színész vesz részt - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Mint írják, A szeretetnek csillagára nézek című ünnepi esten Juhász Anna irodalmár és Ugron Zsolna író lesz a házigazda.

A közlemény emlékeztet, hogy ezúttal két művész család tagjai, Kelemen Barnabás Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas hegedűművész, Kokas Katalin Liszt Ferenc-díjas hegedű- és brácsaművész, Kelemen Hanna színművész, valamint Trokán Péter Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész és Trokán Anna színművész kapott meghívást.

Az idei ünnepi est a családról, az alkotásról és a művészgenerációk közös értékeiről szól. A meghívottak az ünnepi és hétköznapi pillanataikról, zenéről, színpadról, versről és képről, alkotásról, az egymásra hatásról és emellett a karácsonyi szertartásaikról, az ünnep illatairól, emlékeiről, a hagyományteremtésről mesélnek.

Bővebb információk a programról a www.varkertbazar.hu weboldalon találhatók - áll az összegzésben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!