BTF - Ingyenes koncertek egész áprilisban az Akvárium Tavasz Teraszon

Kultúra, 2019.04.03

Újra elindul az Akvárium Klub kültéri programsorozata, a Tavasz Terasz. A Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) kiemelt helyszínén április 5-től 22-ig akusztikus koncerteket tartanak, vasárnaponként gyerekprogramokat. A belépés ingyenes.

Immár harmadik alkalommal zenélnek egy szál gitárral az Akvárium lépcsőin a magyar zenei élet kedvencei. Idén két külföldi fellépő is érkezik az Akváriumba: április 5-én pénteken a hamburgi techno-rezesbanda, a Meute, április 17-én Laura Gibson amerikai énekes-dalszerző - közölték a szervezők az MTI-vel.

A Tavasz Terasz keretében ad koncertet a Run Over Dogs frontembere, Czeglédi Szabolcs, Járai Márk (Halott Pénz), Molnár Tamás (Jetlag), Henri Gonzo (Fran Palermo), Nóvé Soma (Middlemist Red), Duke Bluebeard, Barbi és Jancsó (Blahalouisiana), Bérczesi Róbert (hiperkarma), Odett, valamint Lázár Ágoston és Domokos (Esti Kornél) is. Vasárnap délelőttönként a gyerekeké a főszerep, az első hétvégén Farkasházi Réka és a Tintanyúl, majd Kovácsovics Fruzsina, végül a Rutkai Bori Banda zenél 11 órától a teraszon.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!