Hurokban vagyunk - Földes Borbála és Nikol Fuska fotókiállítása az ArtBázisban

Kultúra, 2021.04.23

Földes Borbála Nubila és Nikol Fuska Charlotte című fotósorozatait mutatja be az ArtBázis Összművészeti Műhely Hurokban vagyunk címmel, szombaton nyíló kiállítása, a Budapest FotóFesztivál keretében.

A Hurokban vagyunk címet viselő kiállítás két egymástól független sorozat, a Nubila és a Charlotte összefonódása, amelyek egy közös látásmódot tükröznek, miközben külön-külön képviselik saját megközelítésüket - közölte az MTI-vel az ArtBázis Összművészeti Műhely.

"A Nubila a bőr alatti rétegek lüktetésével fejezi ki a benső érzelmeket, tudatalatti folyamatokat; a Charlotte egy, a személyiség kívülre helyezett részén keresztül ábrázolja és értelmezi a belső világot. Ahonnan a Nubila indul, oda jut a Charlotte, és az utóbbi vége lesz az előbbi kezdete: a kiinduló- és a végpontok összeolvadnak egy végtelen körforgássá, mely hivatott definiálni az önmagunkkal és a külvilággal való kapcsolatunkat, valamint egymásra gyakorolt hatásukat" - áll a kiállítás ajánlójában.

A fotográfiák mellett egy videóinstallációt is bemutató tárlat előzetes egyéni bejelentkezéssel látogatható május 20-ig.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!