Ismét Magyarországon a Lord of the Dance

Kultúra, 2019.06.07

Idén nyáron is vendégszerepel Magyarországon a Lord of the Dance. A több helyszínen is látható produkcióban magyar táncosok is fellépnek - hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

Michael Flatley ír tánccsapata a Lord of the Dance felújított változatával lép fel Magyarországon. Michael Flatley néhány éve koreografálta és rendezte újra az eredeti produkciót: az új táncokat korszerű vizuális, 3D- és fénytechnikával ötvözte, megújult hangzás is.

Mint elhangzott, a színpadtól visszavonult Michael Flatley maga már nem szerepel az előadásban, de figyelemmel kíséri a produkció útját. Az együttesnek három magyar táncos is tagja, közülük Papp-Krén Andrea Morrighan, a csábító nő szerepében, Papp Zoltán pedig a Sötét Nagyúr szerepében látható.

Papp Zoltán a műsorban felidézte, hogy a produkcióval már húsz éve járják a világot. A Veszélyes játékok című előadásban a jó és a rossz örök harca egy álomvilágban látható, ahol bármi megtörténhet.

Papp-Krén Andrea elmondta: nagy kihívás számára a szerep, az ő karakterének van a leghosszabb szólótánca az előadásban.

A Veszélyes játékokat Magyarországon négy városban láthatja a közönség. Június 26-án Szegeden, 27-én Szombathelyen, 28-án Budapesten, 29-én pedig Tokajban látható a produkció.

Papp-Krén Andrea kiemelte: a Tokaj Fesztiválkatlanban látható előadás különleges lesz, hiszen Magyarországon szabadtéren még nem léptek fel az együttessel.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!