Kedden kezdődik a 10. AlteRába Fesztivál Körmenden

Kultúra, 2019.07.08

A Zaporozsec, a Punnany Massif és a Koprive együttesek koncertjével kezdődik kedden Körmenden Rába Szabadidőcentrumban a 10. jubileumi AlteRába Fesztivál - közölte az MTI-vel a rendezvény főszervezője.

Hegedüs László fesztiváligazgató elmondta: olyan zenekarokat hívtak meg, amelyek meghatározói voltak az elmúlt tíz év AlteRába fesztiváljainak és amelyeknek fellépését közönség kérte.

Felsorolása szerint július 9-13. között többek között a Vad Fruttik, a 30Y, az Ossian, a Road, a Kiscsillag, a Kaukázus, az M.P. Sziámi Andfriends, a Belga, a Magashegyi Undergrground, a Pál Utcai Fiúk, az Intim Torna Illegál, a Belga, a Mátyás Attila Band, a Bagossy Brothers Company, a Firkin, Péterfi Bori és a Love, valamint az Anna and the Barbies is fellép majd a fesztiválon.

Hozzátette: a hagyományoknak megfekelően bemutatkozási lehetőséget kapnak előzenekarként kevésbé ismert, kezdő alternatív zenekarok is, a nagykoncertek után a kisszínpadon pedig várhatóan tovább tart az örömzenélés, illetve Golyó és Johnny gondoskodik majd a hajnalig tartó bulizásról.

A rendezvényre idén is több mint kétezer embert várnak, akik között kiemelt vendégek lesznek a Rum-katélyból érkező, fogyatékkal élő emberek.

Hegedüs László szólt arról is: a jubileum kapcsán az együttesek meglepetés produkciókkal is készülnek, illetve már a belépéskor rendhagyó fogadtatásban részesülnek a fesztiválozók.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!