Május közepén nyithat az Újszínház

Kultúra, 2021.04.27

A tervek szerint május közepétől újra előadásokkal várják a közönséget az Újszínházban, ahol júniusra két premiert is terveznek.

A színház közleménye szerint hosszú szünet után kedden ismét megkezdődött a munka Jókai Mór, Kocsák Tibor és Miklós Tibor Fatia Negra (Szegény gazdagok) című musicaljének próbáival.

A darabban több olyan vendégművész is játszik, akivel még az Újszínházban nem találkozhatott a közönség, többek között Misurák Tünde, Szaszák Zsolt, Pacskó Dorka és Kardffy Aisha lép színpadra. A premiert június 18-án tartják, ezt követően több alkalommal is látható lesz az idei évadban az új musical.

A jelenlegi tervek szerint május 15-én A funtineli boszorkány című előadással nyitják meg a színházat újra a közönség előtt. Májusban a nézőket több előadással is várják, amelyekre már kaphatók a jegyek és hamarosan közzéteszik a színház júniusi műsorát is.

Az évad másik bemutatója Gyurkovics Tibor Császármorzsa című színdarabja lesz, amelyet Dörner György rendez. A premiert június 4-én tartják, utána több alkalommal lesz még lehetőség megnézni az előadást júniusban - áll a közleményben.

Mint írják, az Újszínház műsora elérhető a teátrum honlapján, Facebook-oldalukon pedig naprakész információkat adnak minden színházi eseményről.

Nyáron a nézők vidéken találkozhatnak az Újszínház előadásaival, többek között a Gyulai Várszínházban A funtineli boszorkány és A palacsintás király című elődadással, a 30. Művészetek Völgye fesztiválon pedig az Újszínház kilenc előadását mutatják be.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!