Március végéig lehet nevezni a Kecskeméti Animációs Filmfesztiválra

Kultúra, 2021.02.08

Március végéig lehet nevezni a 15. Kecskeméti Animációs Filmfesztiválra (KAFF), amelyet a járványhelyzetre való tekintettel idén a hagyományos időpontnál később, augusztus 11. és 15. között rendeznek meg.

Magyarország legnagyobb animációs seregszemléjének versenyprogramjába 2019. január 1. után készült magyar és európai animációs munkákkal lehet nevezni, témamegkötés nélkül - olvasható az MTI-hez elküldött közleményben.

A magyar alkotások versenyére hat - egészestés film, tv-speciál, rövidfilm, televíziós sorozat, alkalmazott animáció (reklám, szignál, előzetes, főcím, videóklip) és diákfilm - kategóriában várják az alkotásokat a szervezők. Az európai filmek versenyében egészestés filmek, tv-speciálok és televíziós sorozatok mérettetnek meg.

A filmek regisztrációja ingyenes. A nevezés részletes feltételei és az online nevezési lap a fesztivál weboldalán érhető el: www.kaff.hu.

A versenyprogramok mellett tematikus panorámavetítések, retrospektív válogatások, filmszakmai konzultációk és mesterkurzusok, valamint workshopok, kiállítások színesítik majd a programot. A KAFF célja, hogy a legszélesebb körben merítsen az elmúlt két évben készült hazai és nemzetközi animációsfilm-termésből.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!