Meghosszabbította online dokumentumfilmes akcióját a MADOKE

Kultúra, 2020.02.07

A nagy érdeklődésre való tekintettel kedd éjfélig meghosszabbítja 5+1 dokumentumfilmes akcióját a nemrég megalakult Magyar Dokumentumfilmesek Egyesülete (MADOKE) - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

A www.madoke.hu oldalon kedd éjfélig ingyenes tekinthető meg Bogdán Árpád Gettó Balboa, Zurbó Dorottya Könnyű leckék, Révész Bálint Nagyi projekt, Hörcher Gábor Drifter, Almási Tamás Puskás Hungary, valamint Oláh Kata és Csukás Sándor Mignon című alkotása.

A szervezet közleménye szerint a február 3-án indult akció iránt érdeklődők száma csütörtökön átlépte a huszonkétezres határt. A tíz legaktívabb település: Budapest, utána csökkenő sorrendben Debrecen, Pécs, Győr, Szeged, Székesfehérvár, Kecskemét, Miskolc, Szentendre, Vác volt. Összesen 386 településről érkezett látogató a madoke.hu oldalra.

A MADOKE célja népszerűsíteni a minőségi kreatív dokumentumfilmeket, megismertetni azokat a hazai és a nemzetközi közönséggel, valamint párbeszédet kezdeményezni az alkotók és a döntéshozók között. Az egyesület tervei szerint az év során több hasonló akciót is szerveznek.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!