Michael Winterbottom tévéfilmet forgat Boris Johnsonról

Kultúra, 2020.11.16

    Los Angeles, 2020. november 16., hétfő (MTI) -  A koronavírus-járvány alatt a válságos brit politikai helyzettel és saját betegségével is megküzdő Boris Johnson brit kormányfőről forgat tévés produkciót Michael Winterbottom.

A The Hollywood Reporter értesülése szerint a BAFTA-díjas rendező (Hatalmas szív, Ezen a világon) Revolution Films produkciós cége a Passenger produkciós céggel együttműködve kötött szerződést a Fremantle médiaóriással produkciók létrehozására.

A megállapodás részeként készül el elsőként a This Sceptred Isle című produkció, amely Johnsonról és a brit covid-válságról szól. A sorozatot Winterbottom írja és rendezi, executive producere pedig Melissa Parmenter lesz a Revolution Filmstől és Richard Brown a Passengertől.

A Fremantle az utóbbi időkben számos olyan jelentős alkotóval kötött szerződést, mint Pablo Larrain, Juan de Dios Larrain, Luca Guadagnino, Paolo Sorrentino, Neil Gaiman és Neil Cross.

Andrea Scrosati, a Fremantle csoport operatív igazgatója elmondta, hogy világszerte építik drámai tartalomszolgáltatásukat, és nagy hangsúlyt helyeznek a tehetséges alkotók bevonására.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!