TV műsor

Mozik helyett a Disney Pluson debütál a Pixar Lelki ismeretek című animációs filmje

Kultúra, 2020.10.09

Mozik helyett a Disney Pluson debütál a Pixar Lelki ismeretek című animációs filmje december 25-én. Azokban az országokban azonban, ahol nem elérhető a streamingszolgáltatás, mozikban mutatják be a filmet, egyelőre nem tudni, mikor.

A Lelki ismereteket eredetileg júniusban mutatták volna be, később azonban a koronavírus-járvány miatt november 20-ra halasztották, onnan került át decemberre - írja a Variety.com.

A Mulan című filmmel ellentétben, melyet 30 dollárért (kilencezer forintért) lehetett megnézni a Disney Pluson, a Lelki ismeretek a szolgáltatás 60,5 millió előfizetője számára plusz költségek nélkül lesz elérhető. A szolgáltatás egyébként havonta 6,99 dollárba (2100 forintba) kerül.

"Nagy örömmel osztjuk meg a közönséggel a Pixar látványos és megindító Lelki ismeretek című filmjét közvetlenül a Disney Pluson decemberben. Új, eredeti Pixar-film bemutatása mindig különleges esemény, az emberi kapcsolatokról és a világban való helyünk megtalálásáról szóló, igazán szívmelengető és humoros történet valódi családi csemege lesz az ünnepi időszakban" - mondta Bob Chapek, a The Walt Disney Company vezérigazgatója.

A filmbemutatók elhalasztásának bejelentései azt követően szaporodtak el, hogy a Cineworld és a Regal Cinemas mozihálózatok közölték: ideiglenesen bezárják filmszínházaikat.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!