TV műsor

Nyolcan képviselik Magyarországot a nemzetközi Nyelvészeti Diákolimpián

Kultúra, 2015.06.29

Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 16:15 órakor kiadott, RÖVIDHÍR - Nyolcan képviselik Magyarországot a nemzetközi Nyelvészeti Diákolimpián című anyagunkat a szervezők korábbi tájékoztatásához képest az alábbiak szerint pontosítjuk:13. Nemzetközi Nyelvészeti Diákolimpia

Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy a hitelesség érdekében a javításokat hajtsák végre a felhasznált anyagon!

PONTOSÍTOTT VÁLTOZAT - RÖVIDHÍR - Nyolcan képviselik Magyarországot a nemzetközi Nyelvészeti Diákolimpián

Budapest, 2015. június 29., hétfő (MTI) - Nyolc középiskolás diák képviseli Magyarországot a 13. Nemzetközi Nyelvészeti Diákolimpia bulgáriai döntőjében - mondta el Prószéky Gábor, a verseny magyar bizottságának elnöke egy budapesti sajtótájékoztatón hétfőn.

A diákok egyénileg és két négy tagú csapatba szervezve is versenyeznek a nyelvészettel kapcsolatos logikai feladványokat felvonultató megmérettetésen, amelyet július 22. és 25. között rendeznek meg Blagoevgrádban.

Prószéky Gábor hangsúlyozta, hogy reményeik szerint az előző két évhez hasonlóan 2005-ben is szép eredményekkel, díjakkal térhetnek haza a magyar versenyzők.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!