Onnline lesz elérhető az osztrák színház weboldalán a Recirquel előadása

Kultúra, 2021.03.25

Március 26-tól április 2-ig lesz elérhető online a Recirquel Non Solus című előadása az osztrák Festspielhaus St. Pölten színház weboldalán - tájékoztatta az MTI-t a társulat kommunikációjával foglalkozó cég csütörtökön.

Az eredeti tervek szerint tavaly decemberben az osztrák Festspielhaus St.Pölten színházban debütált volna a nemzetközi közönség előtt a Recirquel legújabb, Solus Amor című produkciója, de a premier a koronavírus-járvány miatt elmaradt - olvasható a tájékoztatóban.

Így az osztrák színház a Recirquel Non Solus című produkcióját tűzi online műsorára március 26-án, pénteken 8 órától április 2-ig. A Müpa által készített felvétel első alkalommal lesz látható az online térben.

A Magyarországon 2015-ben debütált Non Solus két ember egymásra találásának története, amely szavak nélkül, a testek kifejező erejét használva arra keresi a választ, hogyan keletkezett az élet, milyen pozíciót foglal el a test és lélek. Illés Renátó artista és Zsíros Gábor táncművész kétszemélyes előadását Vági Bence művészeti vezető rendezte. A produkció látványtervezője Iványi Árpád, a produkcióban elektronikus zenével összekomponált Bach-művek hallhatók, amelyekhez Fassang László orgonaművész játszott futamokat - írták a tájékoztatóban.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!