Párizsi randevú - Vacsorával egybekötött előadás az Operettszínházban

Kultúra, 2019.11.07

Párizsi Randevú - Volt egyszer egy Moulin Rouge címmel dinner show-t, azaz vacsorával egybekötött előadást mutat be pénteken a Budapesti Operettszínház cirkuszművészek és a színház művészeinek fellépésével. A produkció januárig látható a Kálmán Imre Teátrumban.

Az előadás a párizsi Moulin Rouge-ba repíti a nézőket, ahol egy régi szerelem története keveredik a mulatók szabad világával, a francia életérzés egybeszövődik a gasztronómiával és a szórakoztatással - olvasható a színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, a műsor részét képezik nemzetközi artisták látványos produkciói, vérpezsdítő táncok, az Operettszínház művészei által előadott világslágerek és a mesterszakácsok által készített vacsora.

Az előadás rendezője Richter József artistaművész, a Magyar Nemzeti Cirkusz alapítója, aki a dinner show műfajával először 30 évvel ezelőtt találkozott Münchenben.

A budapesti előadásban szerepelnek a kanadai Strange Comedy duó bohócakrobatái, a mongol Khulan Circus "kaucsukbabái", az ukrajnai Crazy Flight Group, az ukrán labdazsonglőr, Oksana Vielkina és a Les Sandros portugál-francia görkorcsolyás duó. A színészek közül fellép Janza Kata, Vásári Mónika, Buch Tibor és Szabó P. Szilveszter, valamint Bársony Bálint zenekarát is hallhatja a közönség.

A vacsora témája a francia konyha lesz, hiszen az előadás története is Párizsban játszódik. A svédasztalos kínálatban az egyszerű francia lepénytől kezdve a vörösborban párolt kakasig széles lesz a paletta. A tányérszervizes ajánlatban liba, nyúl és borjú is található, de a dinner show egyik lényege, hogy ahogy a műsor, úgy az étlap is tartogat meglepetéseket - írják az ajánlóban.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!