TV műsor

Társulati ülésen köszöntötték a MÁV Szimfonikusok Fodor András nagybőgőst

Kultúra, 2019.04.15

Társulati ülésen köszöntötte a MÁV Szimfonikus Zenekar hétfőn Fodor András nagybőgőművészt, aki 60 éve lépett be a Magyar Államvasutak állományába és jelenleg is aktív tagja a zenekar életének.

Társulati ülésen köszöntötték a MÁV Szimfonikusok Fodor András nagybőgőst Fónagy János nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár köszönetet mondott Fodor Andrásnak azért, hogy évtizedeken át szolgálja egy közösséget. Hozzátette: köszönnivalója van a társadalomnak is az ilyen emberek felé, hogy éltetik és összetartják a kollektívát.

Fodor András 60 esztendeje, 1959. április 15-én lépett be a Magyar Államvasutak állományába, a zenekarban a nagybőgő szólam tagja lett, majd szólamvezető. Nemcsak szólamának, hanem a zenekarnak is vezéregyénisége volt, több grémiumban tisztségviselő volt.

Visszavonulva az aktív zenekari játéktól, néhány éven keresztül hangversenyrendezőként tevékenykedett, majd kottatáros lett. Hetven éven felüliként megtanulta kezelni a legbonyolultabb kottaíró szoftvereket, könyvkötészeti eljárásokat, hogy új munkakörét a lehető legmagasabb színvonalon tudja ellátni.
(MTI)

Galériánk

Társulati ülésen köszöntötték a MÁV Szimfonikusok Fodor András nagybőgőst Társulati ülésen köszöntötték a MÁV Szimfonikusok Fodor András nagybőgőst


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!