Új arculatot kapott a 15 éves Kultura.hu portál

Kultúra, 2019.10.08

Új arculatot kapott a 15 éves Kultura.hu portál. A szerkezeti és vizuális megújulás célja, hogy a Kárpát-medencei minőségi magyar kultúráról képet adó honlap még több olvasóhoz eljuthasson.

A portál MTI-hez eljutatott közleménye szerint a Kultura.hu a MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. felelős kiadásában megjelenő, országos jelentőségű, közszolgálati célú online hírportál, amely a fővárosi, vidéki és határon túli kulturális életről közöl híreket, beszámolókat, interjúkat, riportokat, valamint kiemelten foglalkozik az állami forrásból megvalósuló kulturális programokkal, projektekkel.

Tematikájában felöleli a teljes kulturális spektrumot a képzőművészettől az előadóművészet különféle ágain át a népművészetig, az irodalomtól a zenén keresztül a múzeumpedagógiáig, a könyvtártól az örökségvédelmen át a levéltárakig.

A közlemény kiemeli: a Kultura.hu arculati és informatikai megújításának célja napjaink hírfogyasztási, tájékozódási igényeit kielégítő, dinamikusan módosítható tartalmi és szerkezeti kiosztással rendelkező, ergonomikus, vizuális hangsúlyú, reszponzív oldal kialakítása volt.

A honlap arculati és informatikai megújítását az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) támogatta - olvasható a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!