Új elnökséget választott a Music Hungary Szövetség

Kultúra, 2021.06.28

Három évvel ezelőtti megalakulása óta először választott új vezetőséget a Music Hungary Szövetség, amely egyben át is alakította szervezeti struktúráját.

A Music Hungary Szövetség átalakított szervezeti struktúrában vág neki a következő három évnek: a korábbi, reprezentatív tizenhat fős helyett háromfős operatív elnökséggel - közölte a szakmai érdekképviseleti szervezet hétfőn az MTI-vel.

A közlemény szerint a szövetség elnöke maradt Weyer Balázs, a Hangvető programigazgatója, a Budapest Ritmo világzenei fesztivál egyik alapítója; mellette új társelnökként Kádár Tamás, a Sziget Zrt. cégvezetője dolgozik, az elnökség új tagja pedig Temesi Bertalan basszusgitáros, zenei producer lett. A felügyelőbizottság új tagjai Chikán Eszter, Dominus Ákos és Oszkó-Jakab Natália.

Mint hangsúlyozták, a Music Hungary Szövetség kiemelt célja továbbra is a zeneipar szereplőinek összefogása, érdekeik képviselete.

A szervezet közgyűlését a Rendezvény ReStart 2021 konferenciához kapcsolva tartották meg, amelyen a Music Hungary tagjai is nagy számban képviseltették magukat.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!