Vasárnap tartja évadnyitó programját a Vojtina Bábszínház

Kultúra, 2022.08.22

Tematikus szigetekkel, hozzájuk kapcsolódó játékokkal és meglepetésekkel várja az érdeklődőket évadnyitó programján a debreceni Vojtina Bábszínház vasárnap délelőtt a Nagytemplom mögötti Emlékkertben.

A Vojtina Bábszínház 47. évadát elindító "kapunyitó napon" délelőtt 10 órakor Az okos lány története lesz látható a Ládafia Bábszínház előadásában, a többi programnak pedig nyolc tematikus sziget ad otthont a debreceni Emlékkertben - közölte a teátrum hétfőn az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a rendezvényre már kaphatók a kedvezményes, elővételes jegyek, de a helyszínen is lehet majd belépőt vásárolni. Eső esetén a programokat a bábszínházban tartják meg.

A teátrum a 2022/2023-as évadról szólva közölte, hogy a színházteremben szeptemberben a Hoppláda, novemberben A halász meg a nagyravágyó felesége, 2023. február-márciusban a Mese a madárfészekről, április-májusban pedig a Vitéz László - malombonyodalom című előadásokat mutatják be, miközben további öt produkciót tartanak műsoron.

A kamaraszínpadon a novembertől látható, Állatbarátságok című előadás mellett további öt produkció marad repertoáron, ezen felül a teátrumban Bölcsőszínház, Ovis foglalkoztató, rítusjátékok, színházi nevelési előadások, bábos tréningek, témanapok, kurzusok, kiállítások és egyéb programok is várják a közönséget az évad során.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!