Zenés esti gyertyaúsztatás, vízisport programok, táncház és koncertek Szentendrén az Ister Napokon

Kultúra, 2021.07.03

A hagyományos esti zenés gyertyaúsztatás mellett több gyermek- és vízisportprogram, táncház, és koncert is várja a látogatókat az Ister Napokon, a Duna ünnepén, amelyet július 16. és 18. között rendeznek Szentendrén.

Ebben az évben a hétvégi koncerteket a Dunaparti Művelődési Ház udvarán tartják, fellép Petruska András és Zenekara, Pál István "Szalonna" és Bandája, Szabó Enikő és Zenekara, a Góbé zenekar és a Talamba - tájékoztatta az eseményt szervező Szentendrei Kulturális Központ az MTI-t.

Július 17-én este a koncertek után táncház is várja az érdeklődőket Szalonna és Bandája élő zenei kíséretével.

A Postás strandnál vízisportprogramokat, a parton jógát és kézműves foglalkozásokat tartanak, július 17-én este pedig zenés gyertyaúsztatáson vehetnek részt az érdeklődők. A Szentendrei TDM városismereti sétával készül. Ezúttal egy hajózással egybekötött sétán lehet megismerni Szentendre és a Szentendrei-sziget vízi adottságait, a Dunához kötődő helyi hagyományokat, népszokásokat.

A kulturális központ tájékoztatása szerint a járványra való tekintettel ebben az évben a fesztivál kisebb méretű, kevesebb embert befogadó helyszíneken zajlik. Gasztronómiai kiállítók helyett a városi éttermek várják a vendégeket.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!