Exkluzív interjú Jordan Camareróval

Pick Szeged, 2014.03.21

Vasárnap folytatódik a Pick Szeged számára az EHF- kupa. Juan Carlos Pastor együttese a Nantes otthonában lép pályára. A vendégek csapatából Jordan Camarero volt a legeredményesebb a szegedi összecsapáson, akivel a vasárnapi mérkőzés előtt készítettünk exkluzív interjút!

Jordan Camarero HBC Nantes A két csapat első mérkőzésén 28 - 27 –re győzött a Szeged. A vendégek legeredményesebb játékosa hét találatával Jordan Camarero volt.  A francia játékos exkluzív interjút adott a Webradio.hu számára.

  • Nagyon jól játszottál az első mérkőzésen Szegeden. Hogyan emlékszel vissza arra a találkozóra?

Az első összecsapáson egy nagyon jó szegedi csapattal találkoztunk. Nyugodtan mondhatom, hogy Bajnokok Ligája szinten kézilabdáztak. Ha nyerni akarunk ellenük, akkor a mérkőzés elejétől nagyon jól kell játszanunk, mind támadásban, mind védekezésben.

  • Mit vársz a vasárnapi visszavágótól? Hogy látod az esélyeket?

Valószínűleg egy kemény mérkőzés lesz. A Szeged egy nagyon magasan jegyzett csapat, akik az elmúlt szezonban a Bajnokok Ligájában játszottak. A csapatunknak hatvan percen keresztül nagyon erősen, jól kell játszania. Ekkor lehet esélyünk a győzelemre, különösen  szurkolóink segítségével, támogatásával.

  • Mi a véleményed a Pick Szegedről?

Véleményem szerint a Szeged egy nagyon érdekes csapat, számos nagyon jó játékossal, akik közül a legtöbben nemzetközileg ismertek. Úgy gondolom képesek arra, hogy ott legyenek a Final4- ban. A szurkolóik csodálatosak voltak, és minden mérkőzésen fontos szerepet játszanak.

  • Jelenleg  a francia bajnokság 5. helyén álltok. Mi a csapatod célja a bajnokságban, illetve az Ehf kupában?

Ebben  az évben a célkitűzés, hogy nyerjünk egy trófeát. Az elmúlt szezonban elvesztettük a döntőt, de nagyon közel voltunk a győzelemhez. Miért ne sikerülhetne ebben az évben? A francia bajnokság nagyon érdekes lett, rendkívül erős csapatokkal. Nagyon nehéz megjósolni, hogy végül hanyadik helyen fogunk végezni a bajnokságban.

  • Hogy látod, melyik csapatok lehetnek  ott a Final4- ban?

Nem tudom, jelenleg nagyon sok jó együttes van, amelyek kiváló teljesítményre képesek. Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy a Berlin, a Montpellier, a Szeged és a Nantes lesz ott.

Az interjút Kovács Máté készítette a Webrádió számára.




(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!