Férfi kézilabda-vb - Juan Carlos Pastor a magyaroknak szurkol

Pick Szeged, 2017.01.15

A magyar válogatottnak szurkol Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged spanyol vezetőedzője a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon.

"Az egész világbajnokságra kíváncsi vagyok, de elsősorban a magyarok érdekelnek, ezért vagyok itt" - mondta vasárnap a szakvezető, aki meglátogatta a magyar válogatottat, klubcsapatának minden jelenlévő játékosával elbeszélgetett, és sok sikert kívánt nekik.

A szegedieket a magyarok közül Balogh Zsolt, Bánhidi Bence, Zubai Szabolcs és Bodó Richárd képviseli a franciaországi tornán. Edzőjük elégedett a teljesítményükkel, és megjegyezte, hogy mindannyian sok időt töltenek a pályán.

Pastor pénteken érkezett a C csoportnak otthont adó Rouenba, a helyszínen tekintette meg az Európa-bajnok és olimpiai bronzérmes németek, valamint az Európa-bajnoki harmadik horvátok elleni mérkőzéseket - az elsőt 27-23-ra, a másodikat 31-28-ra veszítette el a magyar együttes -, majd hétfőn visszautazik Szegedre.

"Ott is igyekszem majd követni a vb mérkőzéseit a televízión keresztül. A lebonyolítás nagyon nehézzé teszi a tornát, hiszen a csoportkör után rögtön az egyenes kieséses szakasz következik" - folytatta a spanyol edző. Hozzátette, jól felkészített csapatnak tartja a magyart, de az eddigi két találkozó között nagyon kevés idő jutott a pihenésre.

"Nagyon hosszú ideig tart a világbajnokság, most már több lehetőségük lesz a regenerációra. A sérült Nagy László nagyon hiányzik, mert igazi vezéregyénisége, kulcsembere a válogatottnak" - vélekedett Juan Carlos Pastor.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!