Férfi kézilabda BL - Felépült Jonas Källman, a Szeged balszélsője

Pick Szeged, 2015.10.01

Felépült Jonas Källman, a MOL-Pick Szeged kézilabdázója, aki minden bizonnyal pályára lép a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen.

A svéd válogatott játékos a Vardar Szkopje elleni, múlt vasárnapi BL-meccsen sérült meg, de nem volt szakadása, csak izomhúzódása. Csütörtökön már arról számolt be, hogy rendbe jött, így játszhat a vasárnapi hazai találkozón.

"Ott leszek, játszom, minden rendben! A Barcelona elleni BL-meccsen mindenkinek 110 százalékot kell nyújtania, akkor esélyesek vagyunk a győzelemre. Jó alap lehet a Kielce elleni játék, illetve a Vardar elleni első félidő. Telt ház lesz, így a szurkolóink félelmetes hangulatot teremtenek, ami erőt ad nekünk" - nyilatkozta Jonas Källman a szegedi klub honlapján.

A Toyota Central Europe és a MOL-Pick Szeged közös sajtótájékoztatóján Juan Carlos Pastor vezetőedző elmondta: mindannyian tisztában vannak vele, hogy a katalánok a Bajnokok Ligája címvédői, de hangsúlyozta, hogy a szegedieknek hazai környezetben mindenképpen pontokat kell gyűjteniük, és ő bízik a sikerben.

A csütörtöki sajtóeseményen a támogató cég az elmúlt négy év együttműködésének folytatásaként autókat adott át egy plusz egy éves használatra a kézilabdacsapat tagjainak a Toyota Kovács Autóház Dorozsmai úti telephelyén.

A 2014-ben EHF Kupa-győztes szegediek mérkőzése 17 órakor kezdődik vasárnap a 2015-ös Bajnokok Ligája-aranyérmes Barcelona ellen. Az idei BL-küzdelmeket mindkét csapat egy győzelemmel és egy vereséggel kezdte a B-csoportban.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!