Férfi kézilabda BL - Tizenhárom hely már elkelt a nyolcaddöntőre

Pick Szeged, 2015.02.16

Már csak három hely kiadó a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, amelybe az MKB-MVM Veszprém elsőként, a MOL-Pick Szeged pedig másodikként lép tovább csoportjából.

Az A csoportban a német Kiel biztos első, a francia PSG - amelyet a múlt héten hagyott el Császár Gábor - a második, a horvát HC Zagreb pedig a harmadik lesz a hétvégi utolsó forduló eredményeitől függetlenül. A spanyol La Rioja és a fehérorosz Meskov Breszt küzd az egyetlen fennmaradt helyért.

A B csoportban a négy továbbjutó már megvan, a spanyol Barcelona, a dán Köbenhavn, a német Flensburg-Handewitt és a lengyel Wisla Plock lesz ott a 16 között, de csak a katalán gárda első helye biztos.

A C csoportban a Veszprém vasárnap biztosította be első helyét, a macedón Vardar Szkopje vagy a német Rhein-Neckar Löwen lesz a második, illetve harmadik, míg a francia Montpellier bizonyosan negyedikként lép tovább.

A D jelű hatosban a lengyel Kielce az első, a Szeged biztos második, ám a másik négy együttes - az ukrán Motor Zaporizzsja, a francia Dunkerque, a dán Aalborg és a svájci Schaffhausen - egyformán hat-hatpontos a zárókör előtt.

A BL nyolcaddöntőjének sorsolását jövő kedden tartják. A csoportelsőket a csoportnegyedikekkel, a másodikokat pedig a harmadikokkal sorsolják össze, és az előkelőbb helyen zárók lesznek a házigazdák a visszavágón.

Az első összecsapásokat március 11. és 15. között, a visszavágókat március 18. és 22. között kell megrendezni.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!