Férfi kézilabda NB I - Döntőben a Szeged

Pick Szeged, 2014.04.30

Bejutott a férfi kézilabda NB I fináléjába a Pick Szeged, miután az elődöntős párharcban másodszor is legyőzte a Csurgó csapatát.

Pick Szeged_Csurgói_KK_Zubai A Tisza-partiak - akik bejutottak az EHF Kupa négyes döntőjébe is - a címvédő MKB-MVM Veszprémmel találkoznak a hazai pontvadászat döntőjében. A Csurgó a Balatonfüreddel csatázik a bronzéremért.

  • Férfi NB I, elődöntő, 2. mérkőzés:
Csurgó-Pick Szeged 22-28 (9-13)
Csurgó, 1200 néző. V: Kékes Cs., Kékes P.
CSURGÓ: Wyszomirski – Gazdag 2, Grebenár 4, Pordán 1, Puhoszkij 2, Savic, Aguirrezabalaga. Csere: Pallag (kapus), Herbert, Borsos 1, OLÁH 2, Lele 5 (3), Vadkerti G. 2, Országh, SZÖLLŐSI 2, Nagy M. 1. Edző: Imre Vilmos
SZEGED: Mikler – Parrondo, BALOGH 9, Mindegía 3, Zubai Sz. 1, ILYÉS 3, Vadkerti A. 1. Csere: Tatai (kapus), Kekezovics, Hegedűs M., Larholm 2 (2), PRCE 4, Blazevic, Lasica, Vranjes 3, Ancsin 2. Edző: Carlos Pastor
Hétméteresek: 7/3, ill. 4/2

A párharcot 2-0-ra a Szeged nyerte.


A Csurgó pocsékul kezdett, a második gólját a 17. percben szerezte. A szünetig aztán sikerült ugyan 13-9-re felzárkóznia, ám a második félidőben magabiztosan őrizte előnyét a Szeged, és megérdemelten lépett tovább a bajnoki döntőbe, ahol az MKB-MVM Veszprém vár Juan Carlos Pastor tanítványaira.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!