Marko Vujin a Szeged kézilabdacsapatához igazol

Pick Szeged, 2021.03.13

A szerb jobbátlövő Marko Vujin a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatához igazol a 24rakomet.mk című északmacedón szakportál szombati beszámolója szerint.

Marko Vujin A 36 éves játékos február 17-én, egy nappal a Szeged elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés előtt távozott előző klubjától, a Vardar Szkopjétól. Korábban, 2003-2006 között a Dunaferr SE, utána 2012-ig a Veszprém kézilabdázója volt, majd a német THW Kiel és a portugál Sporting CP együttesét erősítette.

Mivel a sportágban Magyarországon jelenleg nincs átigazolási időszak, bajnoki és kupameccseken nem léphet pályára tavasszal, a Bajnokok Ligájában viszont igen, mert az európai szövetség a koronavírus-járvány miatt ebben a szezonban engedélyezi a kluboknak egy-egy olyan játékos nevezését, aki egy másik BL-csapattól érkezett. A szegediek a címvédő THW Kiellel találkoznak a nyolcaddöntőben.

A magyar csapatnak Luka Stepancic Achilles-ín-sérülése miatt van szüksége új játékosra, hiszen így a jobbátlövő-poszton csak a cseh Stanislav Kasparek maradt.
(MTI)

Címkék

Marko Vujin
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!