Mol-Pick Szeged - Telekom Veszprém 25-23 (10-10)

Pick Szeged, 2019.03.17

A bajnokság alapszakaszának legnehezebb mérkőzése vár vasárnap 13.45-kor a Mol-Pick Szeged együttesére, hiszen hazai környezetben fogadja a 25 bajnoki címmel büszkélkedő Telekom Veszprém csapatát.

Mol-Pick Szeged - Telekom Veszprém - 2019.03.17. Sajtótájékoztató:



Élő közvetítés:



Az idei idény is jól kezdődött a címvédő Szeged számára, hiszen az őszi fordulóban 27:32-re nyerte meg az első párharcot, ráadásul a Veszprém Arénában. Akkor Marin Sego nagyszerű védéseinek köszönhetően tudott a Pastor csapat nyerni idegenben, reméljük a horvát hálóőr ma is lehúzza a rolót. A bajnokságot a Pick toronymagasan, 9 ponttal vezeti, igaz a Veszprém 3 meccsel kevesebbet játszott. Amennyiben vereséget szenvednének a hazaiak, az első helyük akkor sem forog veszélyben.  

Balogh Zsoltiékra ráférne a győzelem, hiszen a Pick a Bajnokok Ligájában a Nantes-tól vereséget szenvedett, míg a PPD Zagreb ellen döntetlent játszott. Ráadásul a bajnokságban Vladan Matics együttese, a Tatabánya is pontvesztésre (25-25) késztette a magyar bajnokot. David Davis gárdája pedig a Fradi ellen játszott izzasztó mérkőzést (26-27) Budapesten.

A BL-ben egyébként a Szeged a Wisla Plockot, míg a Veszprém a Sporting CP-t fogadja a legjobb tizenhat között. A rangadó egyébként telt házas lesz. Hajrá Pick Szeged, hajrá kékek!

A mérkőzés és az élő közvetítés is 13.45-kor kezdődik, a kommentátor ezúttal Boros Tamás lesz.
(Webrádió)

Címkék

Mol-Pick Szeged Telekom Veszprém Élő adás
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!