Mol-Pick Szeged - IFK Kristianstad BL mérkőzés élőben! 36-27 (20-11)

Pick Szeged, 2017.10.01

Vasárnap 17 órakor a svéd bajnokot fogadja a Mol-Pick Szeged együttese a Bajnokok Ligája 3. fordulójában. A mérkőzést élőben közvetítjük. SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ ÉLŐBEN!

Férfi kézilabda BL - MOL-Pick Szeged - Kristianstad
Első meccsét a Nantes ellen 30-26-ra elvesztette, a Zágráb ellenit viszont 23-28-ra magabiztosan hozta Juan Carlos Pastor együttese a Bajnokok Ligája "A" csoportjában. A mai svéd ellenfél először ikszelt a horvát együttes (28-28), majd vereséget szenvedett a csoport favoritja, a Barcelona ellen (31-29). A svédek legjobbja a spanyolok elleni meccsen Sörensen volt, 6 találattal. Sajnos felreppent a hír is, mely szerint esetleg a Barcelonába igazol a Pick brazil védőspecialistája Thiagus Petrus.

Juan Carlos Pastor a szegedi Árkádban tartott sajtótájékoztatón is elmondta, hogy a BL-ben nincs könnyű meccs, mindegyikre maximálisan összpontosítani kell, ugyanakkor egyértelmű, hogy győzelmet vár a csapattól. A mister tippelésbe nem bocsátkozott, viszont Jonas Kallman szerint 4-5 góllal fog nyerni a Tisza-parti együttes. A mérkőzés 17 órakor keződik az Újszegedi Sportcsarnokban, kommentátor ahogy mindig Kovács Máté lesz.



Bírók: Vesovic Miljan, Mitrovic Novica

  • A mérkőzéseket az alábbi csatornák adják még:

HUN 16:30 Sport 1
SWE 16:55 TV3 Sport HD
CRO 17:00 Arenasport 1
ehfTV.com
GER sky.de

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!