Pedro Rodríguez a Mol-Pick Szegednél szeretné kitölteni szerződését

Pick Szeged, 2017.12.18

Egyelőre nem sok szerephez juthatott a Mol-Pick Szeged szélsője Pedro Rodrígez, aki kérdésünkre elmondta, hogy Szegeden szeretné kitölteni a szerződését.

Pedro Rodrigez A La Rioja együttesétől érkezett Szegedre tavaly Pedro Rodríguez, aki egyelőre sajnos nem sok szerephez juthatott. A rendkívül szimpatikus jobbszélső hároméves megállapodást kötött a szegedi alakulattal, amely jelenleg történetének egyik legmélyebb gödrét éli át. A BL-ben sorozatos vereségek sorát csak a Barcelona elleni nagyszerű győzelem szakította meg, azonban Juan-Carlos Pastor együttese a nemzetközi kupa mellett a hazai bajnokságban sem brillírozik, hiszen mind a Gyöngyös, mind a Budakalász ellen ikszelt a csapat. Ráadásul az egyik legnagyobb riválist, a bányászt sem sikerült elkapnia Bánhidi Bencééknek. Vladan Matics edző alaposan feltüzelte tanítványait, akik kapva-kaptak az alkalmon, a gyengélkedő Szeged ellen.  

Egyelőre Denis Buntic távozott a csapattól, azonban a horvát válogatott mellett azt is rebesgették, hogy Pedro Rodríguez is távozik Szegedről. A játékos kérdésünkre ugyanakkor elmondta, hogy szeretné kitölteni érvényben lévő szerződését és türelmesen vár, hogy Juan-Carlos Pastor edző lehetőséget adjon neki a bizonyításra. A szélső úgy érzi, hogy mindent megtesz, edz keményen a csapatba kerülésért és várja, hogy mikor szavaz neki bizalmat a Mister. Arra a kérdésre egyértelmű nemmel válaszolt, hogy esetleg összeveszett az edzővel.  

Pedro szerint valami a Telekom Veszprém elleni meccs után történt, azóta görcsösen játszanak, szeretnének nyerni, de sajnos nem jön össze, pedig edzésen jól megy a játék. Vélhetőleg a nagy nyomás miatt sem jön ki a lépés - zárta sorait a spanyol játékos.  

A Mol-Pick Szegednél várhatóan december 20-a után lesz bejelentés, ahogy a vezetőség egyeztetett a kialakult helyzetről a csapat tulajdonosával, Csányi Sándorral.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!