A Nyíregyháza BL-induló, a Békéscsaba finn ellenféllel találkozik a röplabda CEV Kupában

Sport, 2020.08.21

A Fatum Nyíregyháza egy Bajnokok Ligája-selejtezős csapattal, a Swietelsky-Békéscsabai RSE pedig az LPV Huittinennel találkozik a második számú európai röplabda kupasorozat, a CEV Kupa első fordulójában.

A Nyíregyháza ellenfelére a BL-selejtező első köre után, legkésőbb október 1-jén derül fény: a szabolcsiak a német Allianz MTV Stuttgart és a fehérorosz Mincsanka Minszk párharcának vesztesével találkoznak november 10-12. és november 24-26. között.

A sorozat pénteki sorsolásán az is kiderült, hogy mivel mindkét magyar együttes kiemelt volt a 32 között, hazai pályán vívhatják a visszavágót.

A férfi Challenge Kupában érdekelt Vegyész RC Kazincbarcika - az eredeti kiírás szerint - november 3-5. és 10-12. között a portugál Sport Lisboa e Benfica együttesével találkozik, és idegenben kezdi a párharcot.

A nők között az 1. MCM-Diamant Kaposvár a 32-es főtábla első körében kiemeltként nem lép pályára. A nyolcaddöntőben a lett Rigas Volejbola Skola és a cseh TJ Ostrava párharcának győztesével csap majd össze Sasa Nedeljkovic csapata december 8. és 10., valamint december 22. és 24. között úgy, hogy a visszavágót hazai pályán vívja.

A dátumok, illetve a helyszínek a járványhelyzet függvényében változhatnak.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!