A regeneráció és a rehabilitáció a III. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia témája

Sport, 2023.01.11

"A regeneráció és rehabilitáció tudományos gyakorlata - sérüléstől a visszatérésig" címmel rendezik meg jövő hétfőn és kedden a III. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciát Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián.

A szervezők szerdai tájékoztatása szerint mivel a téma túlmutat a sportági határokon, a kosárlabdát képviselő kiváló előadók mellett Jámbor László révén lesz a labdarúgásból, Vladimir Bankovic személyében pedig a kézilabdából és a röplabdából érkező szakember is.

"Bár én a labdarúgásban dolgozom immár 35 éve, az egyre inkább elüzletiesedő versenysport egyre több kérdést vet fel a fáradás, a sérülés, a regeneráció és a rehabilitáció kapcsán" - fogalmazott a kiváló erőnléti edző, a teljesítménynövelés szakértője, Jámbor László, aki az Ajax Amsterdam stábjában Bajnokok Ligáját és UEFA Kupát nyert. - "Az előttünk álló eseményen egy olyan rendszert világítok át az érdeklődők számára, amely évtizedek óta eredményesen működik."

A kétnapos konferenciára a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ honlapján (www.ksmk.hu) egy regisztrációs űrlap kitöltésével lehet.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!