A SUHANJ! Alapítvány Hosszú Katinka klubjának szakmai partnerségével folytatja tevékenységét

Sport, 2018.11.25

Hosszú Katinka egyesülete, az Iron Swim együttműködési megállapodást írt alá a SUHANJ! Alapítvánnyal, amely így a jövőben a háromszoros olimpiai bajnok úszóklubjának szakmai partnerségével folytatja tevékenységét a fogyatékkal élő gyermekek sportolásának biztosításáért.

A klub tájékoztatása szerint az alapítvány 2012-ben indította végtaghiánnyal született gyermekek számára szervezett úszásprogramját Pásztory Dóra kétszeres paralimpiai bajnok vezetésével. A személyre szabott, egyéni vízi fejlesztésben jelenleg 20 végtaghiányos, értelmi sérült vagy autista gyermek vesz részt Vados Bence szakedző vezetésével.

"A víz és az úszás szeretete már gyermekkoromban is meghatározó volt az életemben. Annyi örömet adott nekem a sport és a mozgás, hogy célul tűztem ki: szeretném, ha ez az élmény minél több emberhez eljutna - mondta Hosszú Katinka, az Iron Swim tulajdonosa. - Nagyon örülök a SUHANJ! és az Iron Swim együttműködésének, mert így klubunk szakmai hátterével támogathatjuk az alapítvány céljait, amelyek, nyugodtan kijelenthetem, közös célok."

Kovács Patrícia, a SUHANJ! Alapítvány társalapítója kiemelte, az alapítvány büszke arra, hogy immár hatéves programját a jövőben az Iron Swim szakmai támogatásával folytatja.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!