A Vasas vízilabdacsapatát támogatja a jövőben az OSC korábbi főszponzora

Sport, 2020.04.17

A következő szezontól a VasasPlaket férfi vízilabdacsapatot támogatja az A-Híd Zrt., az OSC Újbuda eddigi névadó főszponzora.

"Apáthy Endréről köztudott, hogy több sportágat és sportolót is támogat Magyarországon a cégcsoportján keresztül, én magam is régóta jó sportbaráti viszonyban vagyok vele" - idézte az angyalföldi klub közleménye Markovits László klubelnököt. - "A közelmúltban azzal keresett meg, hogy a következő szezontól távozik az OSC-től, de szeretne a vízilabdasportág támogatója maradni, így nyitott lenne arra, hogy a Vasasnál vállaljon szerepet."

Markovits hozzátette, az új névadó szponzor csatlakozásával komolyabb lehetőségeik nyílnak majd. A Vasas vezetőedzője az OSC eddigi trénere, Vad Lajos lesz, és bár a végleges játékoskeret a következő hetekben alakul ki, de a tervek szerint több válogatott vízilabdázó is a piros-kékeknél folytatja majd pályafutását.

"A döntésünkben fontos szerepet játszott, hogy egy nagy hagyományú klubhoz csatlakozunk" - fogalmazott Apáthy, az A-Híd Zrt. tulajdonosa.

"Az új közös projektünkkel minden adottá válhat ahhoz, hogy a Vasas hosszú évek után újra visszakerüljön a magyar élmezőnybe, magas szintű játéklehetőséget biztosítva egyes magyar válogatott játékosoknak, ami kulcsfontosságú a 2021-re halasztott olimpiai játékok miatt is" - hangsúlyozta.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!