A Silvestri, Váradi páros a bajnokságot és a Hungarian Dance Opent is megnyerte

Sport, 2018.02.12

Az Andrea Silvestri, Váradi Martina versenytáncos duó a magyar bajnokságot és a Hungarian Dance Opent is megnyerte, Szigetszentmiklóson.

A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) hétfői tájékoztatása szerint a világjátékokat is megjárt latin páros a a tizedik magyar bajnoki győzelme mellett a Hungarian Dance Openen a cseh Tomas Gal, Sabina Karaskova, valamint a Hidi Balázs, Kis Violetta kettőst megelőzve bizonyult a legjobbnak.

A standard mezőnyben Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka Beáta, a tíztáncosok között pedig Hegyes Bertalan János és Farkas Boglárka szerezte meg a magyar bajnoki aranyérmet.

A versenyen - amelynek küzdelmei két hétvégén zajlottak a szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban - eldőlt, hogy mely párosok indulhatnak az idei világ- és Európa-bajnokságokon.

Magyarország idén négy világversenyt rendez a sportágban: májusban Debrecenben latin-amerikai táncok Európa-bajnoksága, Szombathelyen a hagyományos Savaria Kupa lesz, szeptemberben Kisteleken az ifjúsági standard-világbajnokságra, decemberben Pécsett standard formációs vb-re kerül sor.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!