Amanda Kurtovic az idén már nem játszik a Győr női kézilabdacsapatában

Sport, 2020.11.24

Az idény hátralévő részében már nem szerepel a magyar bajnoki és Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatában Amanda Kurtovic.

A klub honlapján olvasható keddi bejegyzés szerint az átlövő egyezségre jutott az egyesülettel abban, hogy másik - nem BL-induló - csapatot keres magának és a szezon végéig ott játszik.

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok norvég Kurtovic a Buducnost Podgorica ellen múlt szombaton megnyert BL-meccs után távozott a magyar együttestől, a 2022. június végén lejáró szerződése azonban érvényes marad, kölcsönadása csak a mostani idény hátralévő részére szól.

"Nagyon örülök, hogy sikerült megtalálnunk azt a megoldást, ami mindkét fél számára a legjobb" - nyilatkozta Kurtovic a norvég közmédiának (NRK). Hozzátette, még fogalma sincs, hol játszik jövő nyárig, egyelőre csak a családjával és a barátaival szeretné tölteni az idejét, mert fél éve nem látta őket.

"Az ambícióim ugyanazok, mint korábban, a motivációm nem változott. Most itthon kell lennem egy kicsit, és újra lendületbe kerülök, de hogy a jövő héttől, vagy csak februártól, azt még nem tudom. Mindenre nyitott vagyok, de most szükségem van néhány olyan hétre, amikor nem gondolkodom a kézilabdáról" - magyarázta.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!