Angol-magyar - Háromgólos hazai sikert vár az Arsenal legendája

Sport, 2021.10.12

Egyelőre csak lézengek a szurkolók a Wembley Stadionban, ugyanakkor a legendás létesítmény előtt remek a hangulat az angol és a magyar labdarúgó-válogatott 20.45 órakor kezdődő világbajnoki selejtezőmérkőzése előtt.

A gigantikus arénához vezető sétáló utcában már délután három óra körül felállították az ereklyéket - sálakat, sapkákat, dudákat - árusító standokat, nem sokkal később pedig szépen lassan szurkolókkal telt meg a tér, a drukkerek pedig elfoglalták az összes étteremet, pubot, de még a szállodák előtereit is.

A találkozóra 90 perccel a kezdőrúgás előtt kezdték beengedni az újságírókat, őket is csak négyesével, így érthetően lassú volt a bejutás, de a szurkolókat is csak meghatározott időintervallumon belül léptették be a koronavírus-járvány miatt.

Az immár az újságírók csapatát erősítő Sol Campbell, az angolok 73-szoros válogatott védője az MTI-nek azt mondta, 3-0-s hazai sikert vár. A Tottenham Hotspur és az Arsenal egykori kőkemény futballistája megjegyezte, most nagyon erős az angol válogatott, ráadásul nem sok választja el attól, hogy biztosítsa helyét a világbajnokságon. A 47 éves Campbell hozzátette, ezzel együtt nehéz mérkőzésre számít, hiszen a magyarok képesek bármikor meglepetést okozni.

Az angol-magyar összecsapás - közép-európai idő szerint - 20.45-kor kezdődik a spanyol Alejandro Hernández sípjelére a londoni Wembley Stadionban. A hazaiak veretlenül vezetik a selejtezőcsoportot, a vendégek a negyedik helyen állnak és már csak matematikai esélyük van a vb-részvétel kiharcolására.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!