Asztalitenisz ob - Nyolc között a címvédők egyesben

Sport, 2019.03.02

A férfi és a női egyes címvédője, Majoros Bence és Madarász Dóra is bejutott a legjobb nyolc közé szombaton az asztaliteniszezők országos bajnokságán, a Marczibányi téri Ormai László Csarnokban.

A férfiaknál 32-es a főtábla. A Németországban légióskodó Majoros előbb 4-0-ra verte a gödöllői Bak Imrét, majd a második fordulóban 4-2-re az ugyancsak német csapatban szereplő Kovács Sebestyént. A negyeddöntőben a celldömölki Fazekas Péter vár majd rá, aki pénteken két bajnoki címet is szerzett párosban. Majoroson kívül a válogatott többi tagja is ott van a legjobb nyolc között.

A nőknél a Szekszárd AC játékosa, a kétszeres címvédő Madarász Dóra az ERDÉRT SE-t erősítő Hepke Johannát verte a 16-os főtábla első körében 4-0-ra, a legjobb nyolc között pedig a diósgyőri Fehér Orsolyával csap majd össze. Meglepetés nem született a nyolcaddöntőben.

Az ob vasárnapig tart, akkor rendezik a negyed- és elődöntőket, illetve a finálékat is férfi és női egyesben. A páros küzdelmeket már pénteken lebonyolították.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!