Australian Open - Bondár Anna: sikeres túrán vagyok túl

Sport, 2022.01.19

Saját bevallása szerint sikeres ausztráliai túrán van túl Bondár Anna, aki Melbourne-ben előbb a felvezető tornán remekül helytállt, majd az ausztrál nyílt teniszbajnokságon egyesben és párosban is a nyitókörben búcsúzott.

"Első Grand Slam-tapasztalatnak összességében nem volt rossz, persze szerettem volna kicsit jobb meccset játszani Anasztaszija Pavljucsenkovával" - mondta szerdán az M1 aktuális csatornának. "Bíztam egy könnyebb ellenfélben, de elfogadtam, hogy ezt hozta a sors. Remélem, a második Grand Slam-főtáblám jobban fog sikerülni."

A párosról szólva a világranglistán egyesben 92. magyar játékos kifejtette, várólistás volt a georgiai Oksana Kalashnikovával - akivel még nem játszott együtt -, majd miután főtáblára kerültek, két szoros szettben maradtak csak alul a nagy szélben.

"Pozitív élményeket gyűjtöttem, előzőleg megszereztem első top 50-es elleni győzelmemet Katerina Siniakova ellen. Holnap repülök haza, pihenés és felkészülés következik, majd a februári szentpétervári WTA-torna selejtezőjében versenyzek újra" - tette hozzá a Hajdúszoboszló SE teniszezője.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!