Balesetet szenvedett Liu Shaolin Sándor és Jászapáti Petra

Sport, 2020.06.10

A magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott több tagja, így Liu Shaolin Sándor és Jászapáti Petra is balesetet szenvedett a Margitszigeten tartott szerdai kerékpáros edzés során. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

A magyar szövetség (MOKSZ) beszámolója szerint "a versenyzők egymás után, az út szélén szabályosan haladtak, amikor velük szemben előzésbe kezdett egy busz, leszorítva ezzel a short trackeseket az útról".

"A baleset során Liu Shaolin Sándor, Jászapáti Petra, Krueger Cole és Oláh Bence bukott - előbbi kettő elég nagyot, így rájuk még vizsgálatok is vártak a Sportkórházban" - olvasható a közleményben, amelyből az is kiderült, sem a férfi váltóval olimpiai bajnok Liu Shaolin, sem a legjobb női versenyzőnek számító Jászapáti nem szenvedett törést.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére közölte: szerdán reggel, 8 óra 30 perc körül a Margitszigeten "egy menetrend szerint közlekedő autóbusz kikerülési manőver közben összeütközött a szemből érkező kerékpárosokkal."

Hozzátették: a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A tájékoztatás szerint a négy biciklis könnyű sérülést szenvedett.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!