TV műsor

Cselgáncs GP - Sipőcz a bronzért küzdhet, Cirjenics hetedik

Sport, 2019.07.14

A +100 kilogrammos Sipőcz Richárd a bronzéremért küzdhet, míg a 100 kilós Cirjenics Miklós hetedik lett a Papp László Sportarénában zajló budapesti cselgáncs Grand Prix vasárnapi zárónapján.

Sipőcz Richárd negyedik meccsén, a vigaszágon a szlovén Vito Dragiccsal találkozott. Mindketten meglehetősen fáradtnak tűntek, de a Széchenyi Egyetem SE 18 éves versenyzője kétszer is földre vitte riválisát, és a második, utolsó másodpercben kapott vazaari már ippont ért. Sipőcz a bronzéremért az orosz Anton Krivobokovval csap majd össze, aki hét érmet gyűjtött eddig a World Tour (Grand Slam és Grand Prix) viadalokon.

A két csuklóműtét után visszatért Cirjenics a vigaszágon a svéd Joakim Dvärbyval szállt szembe, aki ellen 1-0-ra állt a mérlege. A World Tour-viadalokon kilenc éremnél tartó paksi dzsúdós csakhamar vazaarival vezetett, majd az ellenfél - némi videózás végén - egyenlített. Az aranypontig tartó hosszabbításból bő másfél perc telt el, amikor a svéd egy támasztott válldobásra kapott ipponnal nyert, így Cirjenics hetedikként zárt.

Az éremcsaták 17 órakor kezdődnek a Papp László Sportarénában.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!