Európa-liga - A PAOK edzője szerint még egyszer nem fogják lenézni a Vidit

Sport, 2018.11.07

Nem fogják elkövetni még egyszer azt a hibát, amit két hete Szalonikiben, amikor lenézték a Vidit - mondta a görög PAOK román vezetőedzője a csütörtöki Európa-liga mérkőzést megelőző szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

Razvan Lucescu kiemelte: korábban megnézték a Vidi Chelsea elleni mérkőzését, melyen kiváló vendégegyüttest láttak, mégis rossz volt a hozzáállásuk a hazai találkozóhoz, mert előzőleg a székesfehérvári csapat itthon kikapott a BATE Boriszovtól, ők viszont később simán nyertek Fehéroroszországban.

"Ezért komoly árat fizettünk, ráadásul egy nehéz helyzetben lévő csapatot jó helyzetbe hoztunk" - fogalmazott.

A tréner nagyon fontosnak nevezte a magyar bajnok elleni csütörtöki mérkőzést, amely előtt - mint azt hangsúlyozta - nem számolgatnak, egyszerűen csak felkészülnek, kimennek a pályára és megpróbálják a legjobbjukat nyújtani.

"Mindenképpen győzni akarunk" - jelentette ki.

Razvan Lucescu kérdésre elmondta, nem számít, hogy papíron melyik a jobb csapat, csak az a lényeg, a pályán melyik tud jobb teljesítményt nyújtani és melyik hibáz kevesebbet.

José Crespo, a PAOK spanyol hátvédje is elismerte, hogy meglepte őket a Vidi játéka, de hozzátette, hogy az előző mérkőzésük már a múlt. Csütörtökre megpróbálják kijavítani a hibákat és megnyerni a találkozót - mondta.

A görög együttesben századik meccsére készülő játékos szerint az európai kupákban ma már nincsenek könnyű mérkőzések, ezért is fogják komolyan venni a Vidi elleni "visszavágót".

A Groupama Arénában 18.55-kor várhatóan telt ház előtt kezdődő találkozó győztese kedvező helyzetbe hozza magát a folytatásra, ugyanis a kilencpontos Chelsea mögött mind a PAOK-nak, mind a Vidinek három-három pontja van. Ráadásul a BATE Boriszov is ugyanennyivel áll az L csoportban.

Amelyik csapat csütörtökön győzni tud, reális esélyt teremt magának arra, hogy továbbjusson. A csoport másik találkozóján a Chelsea a BATE Boriszov vendége lesz.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!