Európa-liga - Megérkezett Monacóba a Ferencváros

Sport, 2022.09.14

Megérkezett Monacóba szerda délután a Ferencváros labdarúgócsapata, amely csütörtökön a II. Lajos Stadionban találkozik a hercegség együttesével az Európa-liga csoportküzdelmeinek második fordulójában.

A zöld-fehéreket szállító különbusz rendőri felvezetéssel 16 órakor gördült be a szálloda elé, a csapat szálláshelye mintegy három kilométerre van a találkozó helyszínétől, ahol évekig az Európai Szuperkupáért kiírt összecsapást rendezték.

A Ferencváros - amely sorozatban negyedszer szerepel főtáblán nemzetközi kupában - 19.15-től edz a mérkőzés helyszínén, ezt megelőzően tartja szokásos sajtótájékoztatóját Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző.

A magyar bajnokcsapat múlt csütörtökön a nyitófordulóban hazai pályán a 16. perctől emberhátrányban futballozva 3-2-re legyőzte a török Trabzonspor együttesét, míg a Monaco egy büntetővel nyert 1-0-ra a szerb Crvena zvezda otthonában.

A Monaco-Ferencváros mérkőzés csütörtökön 18.45 órakor kezdődik a norvég Espen Eskas sípjelére. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!