Férfi kézilabda BL - Megerősítették a négyes döntő megrendezését

Sport, 2020.09.08

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) kedden közleményben erősítette meg, hogy megrendezi a férfi Bajnokok Ligája decemberre halasztott kölni négyes döntőjét, amelyben a Telekom Veszprém is szerepel.

A kontinentális szervezet a "Vissza a kézilabdához" kampány egyik legfontosabb részeként tekint a négycsapatos viadalra, amelynek megrendezése iránt éppen ezért elkötelezett. A férfi klubok szervezete, valamint az EHF marketingcége múlt pénteki tanácskozásukon egyetértettek a szándékkal.

A kölni Lanxess Arena 2010 óta látja vendégül a sportág klubelitjét, decemberben - a 2019/20-as idény zárásaként - a veszprémieken kívül a német THW Kiel, a spanyol Barcelona és a francia Paris Saint-Germain szerepel majd a tornán.

A részletek pontos kidolgozása - így például a nézők esetleges jelenlétének feltételei - a következő hetekben zajlik majd. Az érdeklődést jelzi, hogy előzetesen megvásárolt jegyek mindössze három százalékát váltották vissza. Ennek ellenére a már belépővel rendelkezőknek is újból jelentkezniük kell az elővételi szakaszra, ugyanis a korábban megváltott jegyek árát visszatérítik, és - a beengedhető nézők számának függvényében - később újraértékesítik.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!